Kristiansand Airport

luchthaven, tips & informatie

Airport Kristiansand

De luchthaven van Kristiansand, ook wel bekend als Kristiansand Airport Kjevik, is een belangrijke luchthaven gelegen in het zuiden van Noorwegen. Het is de belangrijkste toegangspoort tot de regio Sørlandet en bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten. De luchthaven van Kristiansand werd oorspronkelijk geopend in 1939 en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt. Het ligt op ongeveer 16 kilometer ten noordoosten van het stadscentrum van Kristiansand, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale bewoners als reizigers van buitenaf.

Luchthaven Kristiansand Kjevik (KRS)
4657 Kjevik, Noorwegen

Populaire vakantie aanbieders
1. TUI
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
9,4
4.5/5
De vakantiediscounter
2. VakantieDiscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9,2
4.5/5
Prijsvrij
3. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
8,9
5/5

Vliegveld Kristiansand

De luchthaven biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten om tegemoet te komen aan de behoeften van passagiers. Er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden, variërend van cafés tot restaurants, waar reizigers kunnen genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast zijn er winkels waar je souvenirs, boeken, tijdschriften en andere benodigdheden kunt kopen. Voor passagiers die behoefte hebben aan zakelijke faciliteiten, zijn er conferentieruimtes en vergaderzalen beschikbaar. Deze ruimtes zijn ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, presentaties en andere professionele evenementen.

Luchthaven Kristiansand

Wat betreft vluchten biedt de luchthaven van Kristiansand een mix van binnenlandse en internationale bestemmingen. Er zijn regelmatige vluchten naar verschillende grote steden in Noorwegen, zoals Oslo, Bergen en Stavanger. Bovendien zijn er ook internationale vluchten naar populaire bestemmingen in Europa. De luchthaven van Kristiansand heeft ook goede verbindingen met het openbaar vervoer. Er zijn regelmatige busdiensten die reizigers van en naar het stadscentrum van Kristiansand brengen. Je kunt ook een auto huren op de luchthaven, zodat je direct zelf kunt vertrekken naar je hotel. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor degenen die met de auto naar de luchthaven komen.
De luchthaven van Kristiansand is trots op haar klantenservice en streeft ernaar om een comfortabele en aangename reiservaring te bieden aan alle passagiers. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en assistentie te verlenen.